Nopeasti lainaa TrustBuddylta

TrustBuddy on vertaislainayritys, joka myöntää nopeasti lainaa verkossa. Kaikki lainattavat rahat tulevat toisilta TrustBuddyn jäseniltä. TrustBuddy on todettu luotettavaksi ja turvalliseksi lainanantajaksi.

TrustBuddy sopii niille, jotka haluavat heti lainaa eivätkä jaksa odottaa monia päiviä sen saamiseksi. TrustBuddy myöntää lainaa 100 eurosta 600 euroon. Lainan 14 ensimmäistä päivää ovat velattomia. TrustBuddylla on yli 200 000 käyttäjää, ja se toimii viidessä eri maassa: Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Puolassa ja Espanjassa. Yli 90 % TrustBuddyn käyttäjistä pitää TrustBuddya turvallisena, helppokäyttöisenä ja kohtuuhintaisten lainojen myöntäjänä.

Nopea ja kätevä

trustbuddy-suomiTrustBuddy on järjestelmä, jossa sen jäsenet lainaavat rahaa toisilleen. Tätä kutsutaan vertaislainayritykseksi. Lainanottaja on se, joka täyttää kaikki lainaehdot ja on hakenut lainaa TrustBuddylta. Lainanantajana toimii TrustBuddyn jäsen, joka on tallettanut rahaa TrustBuddyn verkkosivuille ja on valmis lainaamaan rahaa lainanottajalle. Kaikilla lainanottajilla ja –antajilla on oltava TrustBuddy-tili. Siihen vaaditaan henkilötunnus, osoite, puhelinnumero ja pankkitunnus.

Vähimmäislainamäärä on 100 €. Yhden jäsenen enimmäislainamäärä on 600 €. Uuden lainan voi ottaa jo ennen kuin on maksanut vanhan lainan takaisin 50 € erissä. Kaikkien lainojen takaisinmaksuaika on 30 päivää. Lainaa voi tosin pidentää 30 päivää kerralla. Lainapidennystä voi pyytää korkeintaan viisi kertaa per laina.

TrustBuddyn asiakkaat eivät tarvitse jonottaa pitkään internetin ansiosta. Lainahakemus käydään läpi hyvin nopeasti. Hakija saa vastauksen jo 15 minuutissa ilmoittamaansa numeroon. Ilmoituksen jälkeen laina-aika alkaa välittömästi. Lainanottaja saa heti tietää tarkat kustannustiedot. Lainoihin ei kuuluu inhottavia piilokuluja tai –korkoja, vaan hakija saa tietää tarkalleen sen mitä joutuu maksamaan. TrustBuddy suorittaa luottotarkistuksen kaikille lainanhakijoille. Lainanottaja voi milloin tahansa peruttaa lainahakemuksensa, paitsi jos TrustBuddy on jo ehtinyt hyväksyä lainahakemuksen ja rahat on jo lähetetty tilille.

Jos laina hyväksytään, niin lainasumma ilmestyy tilille 1-3 päivän kuluessa. Jos hakijalla on käytössään Danske Bank, hän voi saada rahat jo samana päivänä, edellyttäen että hän on jo lähettänyt hakemuksen ennen kello 13.00. Maksut Danske Bankin kautta suoritetaan joka päivä kello 17.30. Joten jos hakija ei saa rahojaan tänään, saa hän ne viimeistään huomenna.

Lainaehdot ovat seuraavanlaiset:

  • Lainahakijan tulee olla Suomen kansalainen
  • Hän on jo täyttänyt 20 vuotta
  • Hänellä on rekisteröity matkapuhelinsopimus. Tämän avulla TrustBuddy voi lähettää hakijalle ilmoituksia tulevasta eräpäivästä. Tällä tavoin yhtiö takaa sen, että hakija muistaa maksaa.
  • Hakijalla on verkkopankkitunnukset
  • Hän voi käyttää mobiili- ja tavallisia pankkitunnuksia

Velatonta ja velallista lainaa

Jos maksat koko lainasi takaisin 14 päivän kuluessa, niin lainasi on täysin veloitukseton. Sinun ei siis tarvitse maksaa käsittelymaksua tai korkoa. Lainan voi uusia 30 päiväksi kerralla. 15–30 päivän kuluessa takaisinmaksu määritellään lainan pääomalla ja lainakuluilla. Kaikilla lainoilla on eri kulut. TrustBuddyn kotisivuilla voi nähdä paljonko ovat lainamäärien kustannukset.

Lainaa ei voi maksaa osamaksulla

Et voi maksaa lainaasi osissa, vaan koko summa pitää maksaa kerralla. Jos siihen ei pysty eräpäivän lähestyessä, on mahdollista pidentää laina-aikaa 30 päivällä. Laina-ajan pidentämismaksu vaihtelee noin 11 % – 19 % välillä lainasummasta. Joten jos olet lainannut 100 € ja päätät pidentää laina-aikaasi kuukaudella, joudut maksamaan 19 € ylimääräistä. Lainasumman kasvaessa pidennysmaksut pienenevät. Voit pidentää laina-aikaa korkeintaan 5 kertaa/laina.

Lue lisää Trustbuddy.fi…