Ostosraha tarjoaa pikaista ja käytännöllistä lainapalvelua

ostosraha-suomiOstosraha-kulutusluotto pienempään ja suurempaan rahantarpeeseen. Onko tarvetta lainalle pikaisesti? Remonttia tai matkaa tulossa, tai laskuja maksamatta? Hae lainaa kätevästi verkossa, sillä Ostosraha tarjoaa kulutusluottoa 400-3000 euron summilla kaikenlaisiin rahantarpeisiin.

Lainahakemus käsitellään välittömästi ja laina maksetaan heti päätöksen jälkeen lainanhakijan tilille. Lainahakemuksen käsittelyaika on 15 minuuttia, joten saat lainan käyttöösi todellakin pikaisesti.

Voit hakea lainaa haluamaasi tarkoitukseen, etkä tarvitse vakuuksia lainan myöntämiseen. Takaisinmaksuaika on 12-60kk, omien tarpeidesi ja maksukykysi mukaan.

Kuinka haet lainaa Ostosrahasta

Ostosraha yksityislainaa voi hakea yksityinen henkilö joka on 20-75 vuotta. Muita ehtoja on Suomen kansalaisuus, henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne, virallinen osoitetieto Suomessa, moitteettomat luottotiedot ja matkapuhelinnumero.

Muistathan että voit hakea lainaa vain itsellesi ja ainoastaan omilla tiedoillasi. Lainahakemuksia voidaan lähettää kätevästi ympäri vuorokauden, ja kulutusluottohakemuksia käsitellään ja maksetaan joka päivä klo 08-22. Takaisinmaksu hoituu kuukausittain lähetettävillä laskuilla joista voit valita paperisen tai sähköisen vaihtoehdon, ja kiinteä korko pysyy samana koko laina-ajan.

Lainaa on mahdollista lyhentää etuajassa, jolloin koron osuus tulee olemaan alkuperäistä pienempi. Ostosrahassa ei ole katalia piilokuluja, vaan kokonaissumma sisältää lainan kaikki kulut. Voit myös hakea lainankorotusta jo olemassa olevaan lainaasi.

Ostosraha on luotettava palvelu

Jos sairastuminen tai muut äkilliset maksuvaikeudet huolestuttavat, sinun on hyvä tietää että lainaa maksaessasi sinulla on käytettävissäsi 1-3 lyhennysvapaata kuukautta, joista peritään vain 10 euron järjestelypalkkiot kuukaudelta ja korkokulut.

Lainan eräpäivää on myös mahdollista siirtää maksusopimuksen avulla tai maksun loppusumma voidaan jakaa useampaan osaan. Ostosraha on luotettava ja turvallinen palvelu, joka käyttää samanlaista turvajärjestelmää pankkien kanssa, eli yhteydet ovat suojattu SSL-suojauksella.

Palveluun sisäänkirjautuminen tapahtuu verkkopankkitunnusten avulla, mobiilivarmenteella tai PIN-koodin ja matkapuhelinnumeron yhdistelmällä. Ostosrahan asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään kun tarvitset lisätietoa lainanhakuun tai lainaasi liittyvissä asioissa.