Nopsalaina tekee rahoituksesta yksinkertaista

Nopsalaina on helppokäyttöinen palvelu ja lainanantaja, joka mahdollistaa lainaottajalle paremman elämänlaadun. Nopsalaina palvelee asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla, tekemällä itse lainanhaku prosessista mahdollisimman yksinkertaisen ja nopean.

Nopsalaina tekee lainaamisesta helppoa. Asiakkaalla on mahdollisuus täyttää hakemus, lähettää liitteet sekä tämän lisäksi allekirjoittaa sopimus sähköisesti, mikä moninkertaisesti nopeuttaa itse lainaprosessia. Lainahakemukseen tarvittavat asiakirjat ovat itse lainahakemus ja palkkatodistus josta ilmenevät viimeisen kolmen kuukauden tulot. Rinnakkaishakijan kanssa haettaessa, tarvitaan todistus sekä hakijan että rinnakkaishakijan tuloista viimeisen kolmen kuukauden ajalta; viimeisin palkkakuitti, joka osoittaa vähintään kolmen kuukauden kertymät, tai käyttötilin tiliote, josta selvästi näkyy viimeisen kolmen kuukauden tulot ja menot. Teet lainapäätöksen viidessätoista minuutissa!

Asiakasystävällinen strategia

Sen lisäksi, että palvelu on helppo, se keskittyy rahoittamaan yksityishenkilöiden kulutusta. Lainoja myönnettäessä lähdetään liikkeelle asiakkaiden maksukyvystä hyvän sopimussuhteen aikaansaamiseksi. Koska palvelu pyrkii inhimillisyyteen ja helppouteen, pankin ratkaisut, tuotteet ja prosessit pidetään yhtenäisinä.

Yrittäjillä ja työnantajilla on hyvä maine ja työllistäminen mielessä pitäen rekrytoidaan lahjakkaita ihmisiä, joista kehitetään asiantuntijoita ja johtajia. Kehitys perustuu teknologiaan ja automaatioon sekä kasvaa ja laajenee luontevasti, maantieteellisesti ja voitollisesti. Nopsalaina on maailman menossa mukana!

Nopsalaina myöntää kulutusluottoja yli 22 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille tai henkilöille, joilla on voimassa oleva oleskelulupa Suomessa. Laina-aika on 6-72 kuukautta (eli puolesta vuodesta kuuteen vuoteen) lainanottajan päätöksen mukaan. Kulutusluottoja myönnetään vakuudettomasti 1 500 – 6 000 euroon. Takaajan kanssa kulutusluottoja myönnetään 10 000 euroon sekä jopa 15 000 euroon asti.

Rinnakkaishakija helpottaa suuren lainasumman myöntämistä. Pienin haettavissa oleva laina summa on 500 euroa. Kulutusluottojen kustannukset riippuvat pitkälti sopimusehdoista. Luoton ollessa esimerkiksi 6 000 euroa ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on sopimusmaksu 195 euroa ja laina maksetaan 158 euron kuukausierissä, joka sisältää kuukausittain perittävän 8 euron tilinhoito maksun. Näin ollen kokonaisuudessaan maksettavaksi tulee 9 560 euroa. Tällöin nimelliskorko on 17,4 prosenttia ja todellinen vuosikorko 23,5 prosenttia.

Lainanhakijan nettotulojen tulee olla lainahakemusta edeltävinä kuukausina vähintään 1 200 euroa per kuukausi, eikä lainanhakijalla tule olla maksuhäiriömerkintöjä. Kaikkien pankkien asiakkaiden on mahdollista hakea lainaa nopsalainan avulla. Laina lyhennetään annuiteettitaulukon mukaisesti kuukausittain tasaerinä, jolloin erään kuuluu korko ja lainanlyhennys.

Lisäksi lainanhakija voi saada lyhennysvapaata lainaa kaksi kertaa vuodessa. Lainan yläraja määräytyy tulojen ja menojen perusteella. Pyrkimys on kuitenkin joustavuus ja asiakkaan toiveiden huomioon ottaminen. Takaisin maksu määräytyy lainanhakijan päätöksen mukaan. Jos asiakas ei maksa eräpäivään mennessä, hänelle lähetetään ensisijaisesti maksumuistutus.

Lainaa järkevästi

Asiakkaan tyytyväisyyden eteen työskennellään aina. Palvelu tarjoaa apua maksuvaikeuksien yllättäessä. On hyvä jo etukäteen ennakoida mistä maksuvaikeudet voivat johtua. Mikäli perheeseen on tulossa lapsia, perheellä on leasing auto tai vuokra-asunto, tulossa on suuria lisämenoja kuten esimerkiksi remontti, kun toimit monen henkilön lainan takaajana jne.

Pyrkikää maksuvaikeuden yllättäessä ottamaan palveluun yhteyttä, niin löydätte ongelmaanne sopivan ratkaisun. Maksumyöhästymisen sattuessa lähetetään maksumuistutus. Kannattaa muistaa, että kulutusluoton yksityiskohdista ja tarvittavista asiakirjoista voitte sopia asiantuntijan kanssa. Palvelun perimmäisen tarkoituksena on saada mukavalla ja simppelillä tavalla lainaa tulojen perusteella.