Fellow Finance

Euroopan edistyksellisin ja aito suomalainen vertaislainapalvelu Fellow Finance tarjoaa kulutusluottoja 400-10.000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

fellow financeLainan voi saada Suomessa vakituisesti asuva vähintään 20-vuotias henkilö, jolla on säännölliset tulot lainan maksamiseen. Lainanhakija saa maksuttoman luottopäätöksen heti sähköisen lainahakemuksen päätteeksi. Hakijalta vaaditaan palkkakuitti tai vastaava tosite säännöllisistä tuloista hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen, jonka jälkeen luotto maksetaan välittömästi lainanhakijan tilille.

Lainanhakijalle Fellow Finance laina on aina selkeä, edullinen, nopea ja yksinkertainen rahoitusratkaisu. Lainassa ei ole mitään monimutkaisia piiloehtoja tai nostorajoitteita.

Lainaa sinun ehdoillasi

  • Laina 400-10.000€
  • Kk-erä alkaen 36€
  • Edullinen ja kiinteä lainakorko, alkaen 8 %
  • Laina-aika jopa 36 kk
  • Ei vakuuksia tai takaajia
  • Maksuton ja täysin sähköinen lainahakemus
  • Rahat tilille saman päivän aikana

Fellow Finance vertaislaina mahdollistaa parhaat lainaehdot

Fellow Finance on vertaislainapalvelu, jossa normaalit ihmiset lainaavat rahaa toisilleen saaden samalla tuottoa sijoituksistaan. Lainanhakijalle tämä on kätevää, sillä lainoja löytää alhaisilla koroilla, ja sijoittaja hyötyy sijoituksestaan kuukausittain.

Molemmat päättävät itse millaisin ehdoin he haluavat lainaa hakea tai lainata, ja Fellow Finance hoitaa käytännön asiat. Näin laina on kahden henkilön välinen kauppa, johon Fellow Finance tarjoaa paikan ja välineet.

Lainanhakijan ja sijoittajan tiedot ovat turvassa eikä toistensa näkyvillä, joten laina tapahtuu anonyymisti. Fellow Financen tavoitteena on huomattavasti parempi korko sekä lainanhakijalle että sijoittajalle, joten kaupan molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä.

Miksi sijoittaa vertaislainaan

Sijoittaessasi rahojasi lainaamalla niitä muille nautit jopa yli 12%:n korkotuottoa, ja jatkuvasta kassavirrasta kuukausittain. Fellow Financen avulla sijoitat rahojasi turvallisesti ja rajatulla luottotappioriskillä.

Saat sijoituksistasi myös ajantasaiset raportit, joten niiden seuraaminen on helppoa, kuten myös sijoitusten hajauttaminen lukuisiin lainoihin. Tällainen sijoittaminen on turvallista ja käytännöllistä pienemmilläkin summilla aloittavalle sijoittajalle, jolla ei kuitenkaan ole aikaa tai halua puuhastella sijoitusten parissa jatkuvasti.

Fellow Finance hoitaa käytännön toimet puolestasi ja tarkistaa lainanhakijoiden sopivuuden ja tekee arvion maksukyvystä. Fellow Financessa ei ole avaus- tai merkintämaksuja, joten kulujakaan ei tule.

Voit aloittaa lainasijoittamisen muutamassa minuutissa avaamalla asiakkuuden ja siirtämällä haluamasi summan tilillesi lainoihin sijoitettavaksi. Huomaa että itse päätät millaisin ehdoin ja koroin haluat lainaa antaa.

Fellow Finance vertaislainan hakeminen

Lainan hakeminen vertaislainan avulla on tehokasta ja helppoa. Et tarvitse takaajia ja itse määrität haluamasi lainaehdot. Lainatarjouksista valitset parhaiten itsellesi sopivan, ja lainan voit maksaa takaisin milloin tahansa ilman lisäkuluja.

Lainapäätöksen saat heti ja rahat tilillesi tunnissa, joten Fellow Finance vertaislaina on nopea vaihtoehto, joka myös tuntuu inhimilliseltä. Lainaathan oikeaa olemassa olevaa rahaa oikeilta ihmisiltä!

Henkilötietosi eivät päädy minnekään tai kenenkään nähtäväksi, vain Fellow Finance tarkistaa maksukelpoisuutesi. Huutokauppaperiaatteen ansiosta parhaat lainaehdot ovat taattu.