Collector Joustolainalta saat lainaa kätevästi

Collector Joustolaina on helppokäyttöinen verkkopalvelu, joka tarjoaa sinulle lainaa juuri silloin, kun sitä tarvitset. Yksityislainalla voit ostaa mitä itse haluat, esimerkiksi vaatteita tai veneen.

Voit helposti ja turvallisesti lainata rahaa Collector Joustolainalta. Se myöntää yksityislainoja. Lainan korko vaihtelee, mutta se on kilpailukykyinen markkinoiden muiden tarjousten kanssa. Lainan kulut riippuvat lainan suuruudesta, korosta ja takaisinmaksuajasta.

Lainattava summa voi vaihdella pienestä summasta suurempiin summiiin saakka. Maksuajan voit määritellä itse usean vuoden sisällä. Yritys myöntää vakuudettomia kulutuslainoja, mikä tarkoittaa, että saat itse päättää mihin käytät lainan. Esimerkiksi sinun ei tarvitse ostaa asuntoa, mikä on edellytys asuntolainan hakemisessa. Voit sen sijaan käyttää rahat vaikkapa lomamatkaan.

Jotta saisit lainaa, on olemassa muutama edellytys

  • Olet vähintään 25 vuotta
  • Sinulla ei ole entuudestaan minkäänlaisia maksuhäirintämerkintöjä
  • Vakituinen työsuhteesi tai eläkkeesi on kestänyt vähintään kuusi kuukautta

Näin se toimii

Collector Joustolaina on erittäin helppokäyttöinen palvelu. Ensimmäiseksi haet lainaa lomakkeella, joka löytyy yhtiön kotisivuilta. Lainaa voi hakea 10 000 euroon asti, ja takaisinmaksuajan voi päättää itse kahdesta vuodesta kymmeneen vuoteen. Jos hakemuksesi hyväksytään, saat tästä heti tiedon. Saat tietää heti nimelliskoron, todellisen vuosikoron ja kuukausimaksun.

Sopimuksen voi hoitaa kokonaan verkossa, joten voit allekirjoittaa sen pankkitunnuksillasi. Jos et halua kirjoittaa sopimusta sähköisesti, voit myös tulostaa, allekirjoittaa ja postittaa sen.

Sinun on liitettävä kopio uusimmasta palkkalaskelmastasi tai eläkepäätöksestäsi ja verotuspäätöksen erittelyosasta. Jos olet yrittäjä, palkkalaskelman sijasta sinua pyydetään lähettämään kopio tulos- tai taselaskelmasta. Sen lisäksi vaaditaan henkilöllisyystodistus, esimerkiksi passi, ajokortti tai henkilökortti. Yhtiö saattaa pyytää tarvittaessa lisäliitteitä. Lainaa haettaessa hakemukseen ei voi liittää yhteishakijaa, eli et voi hakea lainaa yhdessä esimerkiksi kumppanisi kanssa.

Collector Joustolaina tekee lopullisen päätöksen vastaanotettuaan lainahakemuksen ja pakolliset liitteet. Jos laina myönnetään, niin rahat lähetetään tilillesi noin viiden päivän jälkeen siitä, kun yhtiö on vastaanottanut hakemuksen ja liitteet.

Yksi parhaista Collector Joustolainan ominaisuuksista on se, että voit maksaa lainan takaisin milloin tahansa. Voit siis maksaa koko lainan takaisin jo ennen lyhennysajan kulumista. Jos olet jo hakenut yhtiöltä lainaa, sinun tulee maksaa takaisin entinen lainasi ennen kuin sinulle myönnetään uusi lainaa. Voit myös peruuttaa lainahakemuksesi kahden viikon kuluessa.

Mahdollisuus maksaa puhelimella

Jos käytössäsi on älypuhelin, voit maksaa lainan takaisin puhelimitse. AppStoresta, GooglePlaysta ja Windows Phone –kaupasta voit hankkia itsellesi puhelinsovelluksen nimeltä SEQR. Sen avulla voi valita paljonko maksaa, mitä maksaa ja koska maksaa. Jotta voisit käyttää sovellusta, sinun tulee antaa PIN-koodisi sovellukselle. Sen jälkeen sinulle lähetetään aktivointikoodi, ja voit aloittaa sovelluksen käytön.