Zmarta vertailee ja kilpailuttaa puolestasi

Zmarta auttaa löytämään edullisimmat lainat

Markkinoiden ollessa täynnä erilaisia lainavaihtoehtoja eri pankeilta ja lainantarjoajilta, voi olla vaikeaa ja aikaa vievää löytää juuri omaan tilanteeseen sopiva laina. Pohjoismaiseen Freedom Finance konserniin kuuluva Zmarta on rahoituspalveluyritys, joka auttaa sinua vertailemaan ja kilpailuttamaan erilaisia lainaratkaisuja kätevästi ja aikaa säästäen.

Sinun tarvitsee vain täyttää yksi lainahakemus, ja Zmarta löytää sinulle sopivat lainatarjoukset, joista valitset itsellesi mieleisimmän. Palvelun käyttäminen ei maksa sinulle mitään, sillä Zmarta haluaa auttaa ihmisiä tekemään parhaita mahdollisia päätöksiä ja löytämään parhaiten sopivia ratkaisuja. Ja saahan se myös palkkionsa suoraan pankeilta ja luotonantajiltakin.

Lainanhakeminen Zmartan kautta on helppoa ja nopeaa

ZmartaZmarta tekee yhteistyötä 10 eri pankin ja luottolaitoksen kanssa, ja sen kautta lainaa voi hakea ilman vakuuksia ja aina 40 000 euroon asti. Voit ottaa yksilöllistä ja nopeaa kokonaan uutta lainaa tai yhdistellä lainojasi. Saat lainaa juuri kun sitä tarvitset, oli sinulla sitten joitain yllättäviä kuluja tai menoja, kuten ulkomaanmatka tai uusi hankinta.

Säästyt paljolta vaivalta kun sinun ei tarvitse täyttää monia hakemuksia ja löytää kaikkia mahdollisia tarjouksia itse, vaan voit jättää lainanhaun tylsemmän puolen Zmartan vastuulle.

Lainan hakeminen ja löytäminen on nopeaa, sillä Zmarta pyrkii löytämään sinulle jo ratkaisun saman päivän aikana. Muistathan täyttää kaikki hakemustietosi tarkasti! Sopivien tarjousten ilmaannuttua Zmarta soittaa sinulle, alustavat lainatarjoukset löydät myös OmaTili-verkkopalvelusta.

Sivuston lainalaskuria käyttäen voit saada suuntaa-antavia esimerkkejä kuukausierästä, johon luonnollisesti vaikuttaa lainan suuruus, korko sekä takaisinmaksuaika.

Zmartan kautta lainaa voi hakea kuka vain yli 20-vuotias, säännölliset tulot omaava henkilö, joka asuu vakituisesti Suomessa eikä omaa maksuhäiriömerkintöjä. Lainasi korko on yksilöllinen ja määräytyy edellytstesi mukaan. Se voidaan ilmoittaa sinulle hakemuksen lähettämisen ja luottotietojen tarkistuksen jälkeen. Lainaa voit hakea myös rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakijan avulla haluamanne lainan saaminen on todennäköisempää ja paremmat lainaehdot usein mahdollisia.

Lisätietoja tarvitessasi Zmarta tarjoaa sinulle lainaneuvontaa ja tukea parhaan lainaratkaisun löytämiseksi puhelimen tai sähköpostin välityksellä. Yksityislainan saaminen on nyt nopeaa ja vaivatonta!