Fixura on helppo ja nopea vertaislaina

Hyödyllinen vertaislaina löytyy kätevästi Fixuran avulla

Fixura yhdistää lainantarvitsijat henkilöihin, jotka haluavat sijoittaa rahaansa lainaamalla sitä muille. Fixuran kautta voi hakea lainaa edullisesti muilta henkilöiltä tai sijoittaa kannattavalla korolla. Vertaislaina on inhimillinen vaihtoehto lainanhakuun.

Fixuran kautta lainaaminen on helppoa kuin ystävältä lainaisi, ilman että sinun tarvitsee vaivata ketään läheistäsi. Fixura vertaislainan myöntää yksityinen henkilö, kun Fixura taas toimii välittäjänä ja huolehtii käytännön asioista.

Vertaislaina on turvallinen lainausmuoto, sillä sekä lainaaja että lainanantaja pysyvät anonyymeinä toisilleen. Sekä lainaaja että lainanantaja päättävät itse lainojensa ehdoista, millaista korkoa on valmis maksamaan tai millaisen riskitason sijoituksilleen haluaa.

Fixura vertaislaina

Vertaislaina Fixuran kautta

Yllättäviin menoihin voit hakea vertaislainaa Fixuran kautta, jos sinulla on vakituinen osoite Suomessa ja olet hoitanut raha-asiasi hyvin. Voit jättää lainahakemuksen maksutta, ja voit valita itsellesi parhaiten sopivan lainakoron.

Lainan hakeminen on myös nopeaa ja vaivatonta, sillä et tarvitse takaajaa tai vakuuksia, myös lainojen yhdistäminen käy helposti. Vertaislainan ottaminen on kannattavaa, sillä itse määrität lainan summan, takaisinmaksuajan sekä koron, joka voi olla hyvinkin alhainen pankkien ja muiden välikäsien jäädessä pois.

Saat myös lainapäätöksen nopeasti etkä pikavippien tapaan maksa ylimääräisiä piilokuluja tai kohtuutonta korkoa pienestä lainasta. Vertaislainan ottaminen Fixuran kautta käy lainaajan ehdoilla!

Vertaislaina on järkevä sijoitus

Sijoittamalla vertaislainaan autat lainaa tarvitsevia ihmisiä ja saat itsellesi tuottoa. Pysyt koko prosessin ajan anonyymina lainaajille, ja Fixuran kautta asioidessasi on sijoittaminen turvallista.

Jos lainaaja jättää velkansa maksamatta, Fixura hoitaa perintäprosessin. Sijoitukset myös hajautetaan moneen eri lainaan riskien vähentämiseksi, ja sijoituksen hallintakulut ovat vähäiset. Sijoitukseen pääsee mukaan jo 1000 euron summalla. Hyödyllistä on myös jatkuva kassavirta, saat tuloa halutessasi jopa kuukausittain.

Fixuran kautta vertaislainaan sijoittaminen on kätevää ja vaivatonta kiireisemmällekin henkilölle, sillä sinun ei tarvitse seurata sijoituksiasi aktiivisesti. Riittää että asetat sijoituksille ehtosi, ja Fixura hoitaa ikävät paperityöt.

>> Lue lisää Fixura.fi