Risicum tarjoaa rahoitusratkaisuja arkeen

Käytännölliset vaihtoehdot tarjoaa Risicum. Risicum tarjoaa arkielämän rahoitusratkaisuja kätevästi. Risicumilta saat joustolainaa, kertalainaa, pienlainaa sekä kulutusluottoa kaikenlaisiin arjen tarpeisiin.

Joustolainaa saat helposti 2050 euron verran, josta nostat vain tarvitsemasi summan milloin haluat. Näin ollen maksat myös vain nostamastasi lainasta etkä käyttämättömistä varoista. Rahojen nostaminen käy helposti tekstiviestillä milloin tahansa, kun lainapäätös on tehty.

Näin joustolaina on nostovalmiina milloin sitä tarvitset. Risicumin kertalainaa taas voit saada 500, 750 tai 1000 euron verran, joka maksetaan tilillesi kerralla. Takaisinmaksuaika on kaikissa maksusummissa 12 kuukautta.

Lainan hakeminen sähköisesti käy varsin helposti, sinun tarvitsee vain täyttää perustietosi sekä vastata muutamaan kysymykseen, ja talouteen littyvät tulot sekä menot varmistetaan Instantor-palvelun avulla. Jos lainapäätös on myönteinen, saat rahat tilillesi heti. Kertalainaa lyhennät tasaerissä kuukausittain.

Risicumin kulutusluotto on kertalainan tyyppinen laina, jota maksetaan 500, 750 tai 1000 euroa. Takaisinmaksu on tehty mahdollisimman pieneksi, ja lainaa maksetaan tasaerin 12 kuukauden verran.

Mikä laina valita?

Joustolaina on hyvä vaihtoehto kun haluat lainata pieniä summia. 2050 euron lainasta veloitetaan ainoastaan nostamasi lainat, joten itse päätät tarkan lainasumman ja saat sen nostettua juuri silloin kun haluat. Näin saat täsmälainaa pieniin hankintoihin ja yllättäviin kuluihin juuri silloin kun sitä tarvitset.

Kulutusluotto on varteenotettava laina yhtä isoa kertahankintaa varten ja isompiin täsmähankintoihin. Se on helppo luotto, jonka takaisinmaksuaika on aina 12 kuukautta ja lyhennyserät markkinoiden kohtuullisimpia. Esimerkiksi lainaamalla 500 euroa vuodeksi on kuukausierä 51,38 euroa.

Kulutusluottoa varten saat alustavan luottopäätöksen välittömästi. Kun olet hyväksynyt sopimusehdot, sinun tulee lähettää kopio palkkakuitista tai tiliote kolmelta viimeiseltä kuukaudelta, yrittäjiltä on tarpeellista saada veroselvitys ja eläkeläisiltä eläkepäätös.

risicumInstantor-palvelua käytettäessä sinun ei kuitenkaan tarvitse enää lähettää muuta selvitystä. Näin lainan saaminen on edullista ja käytännöllistä Risicumilta, ja saat lainaa juuri tarpeidesi mukaan, milloin haluat.