Lendo löytää lainat puolestasi

Vertaile eri pankkien lainoja helposti Lendon avulla

Haluatko varmistua lainaa hakiessasi tekeväsi varmasti parhaan mahdollisen diilin? Itsenäinen lainavälittäjä Lendo löytää lainan puolestasi alhaisimmilla koroilla ja parhailla lainaehdoilla, täysin maksutta. Lendon asiakkaana säästät aikaa ja vaivaa, sillä yhdellä lainahakemuksella tavoitat kaikki Lendon yhteistyöpankit ja saat näin useita lainatarjouksia.

lendo suomessaNäistä tarjouksista sitten kätevästi valitset itsellesi parhaimman ja sopivimman vaihtoehdon, eli rasittava tarjousten tutkiminen ja monien hakemusten lähettäminen jää kokonaan pois. Huomaathan että Lendon välittämät tarjoukset ovat täsmälleen samat kuin pankin kanssa suoraan asioidessa, sillä Lendo saa palkkionsa suoraan pankilta, eikä veloita sinulta mitään.

Hae vakuudeton kulutusluotto nopeasti tilillesi

Maksuttoman palvelun käyttäminen on helppoa, ja lainaa voit hakea mukavasti 500 eurosta 20 000 euroon asti. Pankki itse päättää sopivan summan lainaamisesta. Kätevän tästä palvelusta tekee se, että täytät vain yhden hakemuksen, jonka Lendo välittää puolestasi eri pankeille parhaan sopimuksen löytämiseksi. Lainan tilille saaminen riippuu valitsemastasi pankista, muutamasta tunnista muutamaan päivään. Pienemmät lainasummat voivat kuitenkin saapua nopeammin.

Lendo ei itse voi vaikuttaa pankin lainanmyöntämisprosessiin, eikä hakijalla saa olla luottohäiriömerkintöjä. Välitettävät lainat ovat vakuudettomia kulutusluottoja, joistain pankeista ne myös löytää nimillä joustolaina, vakuudeton laina tai kulutusluotto. Näihin lainoihin ei tarvita vakuutta tai takaajia, vaan lainapäätös perustuu pelkästään hakijasta saatuihin tietoihin.

Lendo on luotettava ja käytännöllinen lainanvälityspalvelu

Lendo on Pohjoismaiden johtava lainanvälittäjä ja osa Pohjoismaiden suurinta mediakonsernia. Suomessa Lendo on toiminut vuodesta 2014 asti. Lendo helpottaa yksityisten henkilöiden lainanhakuprosessia, turvallisesti sekä maksutta. Lainahakemuksen lähettäminen ei sido mihinkään, vaan voit rauhassa vertailla tarjouksia ja päättää hyväksytkö jonkin.

Myös nykyisten lainojen yhdisteleminen onnistuu Lendon avulla. Lainan voit maksaa takaisin tai lyhentää milloin tahansa, aiottua aikaisemmin maksamisesta ei aiheudu mitään lisäkuluja. Lisätietoa saat ottamalla suoraan yhteyttä pankkiin. Myös Lendon lainaneuvojiin voi aina ottaa yhteyttä soittamalla tai sähköpostin välityksellä, jos tarvitset vaikkapa apua lainahakemukseen liittyen tai lisätietoa lainaehdoista tai muihin lainanhakuun liittyvistä asioista.

>> Lue lisää